اثرات مخرب ژنتیکی مغزی به دلیل مصرف روغن سویا!

اثرات مخرب ژنتیکی مغزی به دلیل مصرف روغن سویا!

اثرات مخرب ژنتیکی مغزی به دلیل مصرف روغن سویا!

روغن سویا یکی از روغن های رایج مورد استفاده در سبد غذایی ما می باشد امروز در بخش سلامت غذایی می پردازیم به تحقیقات جدید پژوهشگران پیرامون تاثیر مخرب روغن سویا بر تغییرات ژنتیکی مغز!

روغن سویا طبق تحقیقات جدید دانشگاه ریورساید کالیفرنیا،نه تنها باعث چاقی و دیابت می شود، بلکه می تواند با ایجاد تغییرات ژنتیکی منفی در مغز، بر اختلالات عصبی مانند اوتیسم، بیماری آلزایمر، اضطراب و افسردگی تأثیر بگذارد.


در سال ۲۰۱۵، یک گروه تحقیقاتی دانشگاهی دریافت که روغن سویا باعث چاقی مفرط در موش های آزمایشگاهی می شود و همچنین باعث دیابت مقاومت به انسولین و کبد چرب در این موش ها شد، همین گروه در سال ۲۰۱۷ متوجه شدند اگر روغن سویای فرآوری شده (مهندسی) اسید لینولئیک کمتری داشته باشد، چاقی و مقاومت به انسولین کمتری ایجاد می کند.

اما در این مطالعه، محققان هیچ تفاوتی بین اثر مشاهده شده روغن سویای اصلاح شده و اصلاح نشده بر روی مغز پیدا نکردند.

📚 منبع: مجله نگارمِد

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سیزده − یازده =